Pynt litt på kontoret

Studio Vestland - Kjetting 56

Hvordan kan kontoret bli et sted som gir glede og inspirasjon til både ansatte og besøkende? Hemmeligheten ligger kanskje nærmere enn du tror. Her får du tre råd om hvordan du kan smykke kontoret med kunst som passer akkurat din bedrift.

1. Definér bedriftens kunstneriske identitet

Hva handler bedriftens virke om? Hvilke tjenester tilbys eller hvilke produkter lages? Hva er drivkreftene bak bedriftens suksess? Når dette er definert kan det billedliggjøres med mange fine kunstskatter som kan henges på veggen. Det kan være utsnitt av en kjetting fra industrien, blinkende granitt fra et steinknuseverk eller et nærbilde av forskningsutstyr på et laboratorie. Når man kommer veldig tett på materialer og fysiske gjenstander, oppdages det ofte uante dimensjoner av spennende former og farger. Det finnes ingen begrensninger for hva som kan fremstilles kunstnerisk. Så om du har lyst å få laget kunst av det du driver med er første råd å dvele ved hva det er som definerer akkurat din bedrifts identitet.

2. Bilder med en rød tråd

Bildene bør knytte avdelinger og enheter sammen. Om du jobber på en bedrifts verksted, i produksjonen eller på selskapets IT-avdeling, så jobber alle likevel med felles mål om å skape verdier for bedriften. La det visuelle innholdet i bildene danne en rød tråd av bedriftens virke gjennom etasjer og kontorer.

3. Plassering

Bildene bør henge på steder som gir bedriftens besøkende en god opplevelse når de kommer inn i lokalene. Like viktig er det at de ansatte, som skaper verdiene, kommer på jobb hver dag og inspireres av å se de fine motivene, lar dem kjenne på sin bedriftsidentitet og sist, men ikke minst, gjør dem til stolte medarbeidere!

Hos Studio Vestland kan du bestille bilder til veggen din. Kanskje finner du noe som allerede passer til akkurat din bedrift i vår butikk? Hvis ikke, tar vi gjerne en prat, så kan vi finne gullkornene sammen med deg. [email protected]

arrow-up.png